Reacties uit ons Gastenboek

10-6-2018
Prima B&B, staat in mijn top 3 van beste plekken om te overnachten (niet overdreven). Als we weer in Zuidlaren zijn komen wij zeker terug. Succes met het voortzetten.
Edwin & Helene

10-6-2018
Wij waren met een gezelschap van 6 personen om het Bluesfestival in Grolloo te bezoeken. We hebben hier heerlijk geslapen en we hebben genoten van de gastvrijheid. Hartelijk bedankt voor de goede service en super schone kamers. Groetjes van een familie uit Delft en Petten.
Jeroen en Linda, Sam en Lenie, Monique en Jan

10-6-2018
Bedankt voor de gastvrijheid. Met een tent in de tuin & …….. Ondanks het onweer vannacht prima geslapen. Veel succes met de B&B. Vriendelijke groet.
Sander de Wandelaar

9-6-2018
Heerlijke nachten gehad, super bedden. Ontbijt was ook voortreffelijk. In combinatie met het blues festival in Grolloo waren dit heerlijke dagen. De gastvrijheid was ontwapenend. Zeker voor herhaling vatbaar. Veel succes.
Ron en Alie

9-6-2018
Ons verblijf bij jullie was perfect: heerlijke bedden, prachtige plek en zeer gastvrij. Wij konden na het heerlijke ontbijt weer ons Pieterpad vervolgen. Veel succes en plezier met jullie prachtige B+B.
Wouter en Tilly

9-6-2018
We hebben heerlijke en gastvrije dagen bij jullie gehad! Fijn om even terug te zijn in Zuidlaren. Het was geweldig. Hartelijk dank!
Leo en Heleen, Peter en Thea

6-6-2018
Hoeve de Vredenhof. Lekker even weg. Fijn! Heel gastvrij en behulpzaam. Ik voel me hier op m’n gemak. Voor herhaling vatbaar. Heb een fijne zomer.
Caroline Haas

5-6-2018
Heerlijk verblijf tijdens mijn Pieterpad wandeling.
Marlies Leentvaar

4-6-2018
Pieterpadsgewijs drentelden we vooruit Zuidlaren binnen. De ontvangst was hartelijk. We kennen de voormalige eigenaar niet, maar zijn alvast heel gelukkig met de ‘nieuwe lichting’. Bedankt voor de super ontvangst en die brede glimlach.  En…..tot de volgende keer.
Steven en Johan, Hasselt (België)

4-6-2018
Prachtige B & B op prachtige locatie! Gastvrije ontvangst en uitgebreid ontbijt. ‘t Kon een stuk minder…..!
Paul en Marja Buhrs, den Elp
www.villawaterland.nl

2-6-2018
Met z’n tienen een familieweekend op zo’n prachtige locatie. Ruime slaapkamers, heerlijke groepsruimte met eigen keuken. Heerlijk ontbijt en een vriendelijke ontvangst. Wij hebben genoten!!! Bedankt.
Fam. Verhoeven

2-6-2018
Es war ein sehr schönes Wochenende, hier in Zuidlaren, wir kommen sicherlich noch mal wieder.
Danke sagen Heidi & Reinhard Berends

2-6-2018
Wat een gastvrijheid! Super verblijf, heerlijk ontbijt ? Dank en zeker tot ziens.
Sjacco + Wilma van Heusden

1-6-2018
Wat een fijn plekje om er een poosje te zijn. We hebben genoten van alles en hopen in gezondheid zeker nog een keer terug te komen. Heel fijn was de kamer, alle lof hiervoor. ook voor de welwillendheid, de gastvrijheid en niet te vergeten het ontbijt: iedere morgen na een heerlijke nachtrust. Wij willen jullie hartelijk groeten. Tot ziens.
Gerard en Rinske Verspui.

1-6-2018
Een super mooie kamer, heerlijk ontbijt, goed ontvangen. Heel vriendelijk. Veel succes. Wie weet komen we nog eens langs. Hartelijk dank.
Peter en Mia Derks

27-5-2018
Hartelijk bedankt voor een heerlijk verblijf in jullie B&B. Het kon niet beter: schoon, gezellig, ruim en alle aandacht voor de gasten. Onze complimenten en tot ziens!
Dave & Suzanne (Sittard) en Nico en Claudine (Londen).

24-5-2018
René en ik hebben ons verblijf bij jullie als zeer prettig ervaren. Zeer vriendelijke gastvrouwen, een heerlijk ontbijt en mooie kamers in het gezellige Zuidlaren. Ga zo door! Vriendelijke groet.
Lucia en René Sijmons

24-5-2018
Aan ons de eer om als een van de eersten in jullie gastenboek te schrijven! Wat een heerlijk verblijf in jullie B&B. Comfortabele kamers, een smakelijk ontbijt en een prachtige locatie. Kortom, niets dan lof! We wensen jullie alle succes en geluk toe.
Jos en Clarie Antonissen

22-5-2018
Wij hebben met onze familie twee nachten, tijdens de Pinksterdagen, een heerlijk verblijf gehad in B&B de Vredenhof. Prachtige, frisse, schone kamers en van alle gemakken voorzien. Fijne badkamers en heerlijke bedden.
We genoten van een erg lekker ontbijt, alles heerlijk vers. We zijn zeer gastvrij ontvangen en de dames hadden allerlei leuke tips. Ze waren zeer behulpzaam en vrolijk. Echt een gezellige vrolijkheid! e locatie is fantastisch, midden in het groene stadje en dus alles op loopafstand. Ook fijn is het gratis parkeren achter het pand. De fietsen mochten zelfs in een afgesloten schuur. Het is zeker voor herhaling vatbaar, wij hebben genoten 🙂
Familie van Wijck