Gastenboek

28-9-18
We hebben genoten van jullie gastvrijheid. De originele ontvangst. Het heerlijke brood. Het bijzondere gebouw, dat historie uitstraalt. Kortom een B & B Hotel met cachet. Goed vertrekpunt voor alle windrichtingen.
Gemma en Erik van Duyn, Terneuzen

26-9-18
Nicole, bedankt voor de goede zorgen! De gastvrijheid! Heerlijke bedden en goed ontbijt! Kortom, geweldig!
Groetjes Loes en Helma

24-9-18
Lieve dames, beter dan hier kan het niet worden. Dat geldt voor alle fronten.
Truus van Wiggen

23-9-18
Wat een geweldige locatie voor groepen! Fijne woonkamer, prima eetzaal en heel leuk om met elkaar te koken. Heerlijk ontbijt! Hartelijk dank voor de goede zorgen!
Claudia van de Togt

23-9-18
Een prachtig huis, mooie kamers, mooie locatie. Vriendelijke eigenaars. Heel erg bedankt voor een heerlijk weekend!
Jan en Marga van de Togt

12-9-18
Heel, heel hartelijk dank. Een kleine prooi van de hemel!
Loraine Kelly

10-9-18
Een super verblijf voor een grote groep! We zijn heel warm ontvangen en voelden ons direct thuis. Zeker een plek waar wij graag weer een keer terug willen komen. Dank je voor alle goede zorgen!! Veel liefs.
Michel & Belinda en de rest van de groep.

9-9-18
Na het eten bij de Vlindertuin naar de B & B Hoeve de Vredenhof. Hhet is een perfecte aansluiting!
Jan Hoogers

31-8-18
Dierbare gastvrouwen. Waarom niet 2 x 5 sterren uitdelen…maar 5 met een gouden rand voor de hartelijke gastvrije ontvangst, de comfortabele gastenkamers, de sfeer in huis en tuin, voor de diverse adviezen buitenshuis. En zeker ook voor een onovertroffen rijk, gevarieerd ontbijt. Onze wens: dat jullie en je gasten doorlopend gelukkig verblijven in deze Vredige Hof.
14 x Doorloper + Emmy en Erik

23-8-18
De Oost-Friezen waren hier. Heerlijk ontbijt! Alles was geweldig! Bedankt!

20-8-18
Zeer mooie en gezellige B & B! Bedankt voor de comfortabele kamer en het heerlijke ontbijt! Zo’n heerlijk verblijf!
Karrie, Kiev and Aria, Ontario, Canada

9-8-18
Het was me een waar genoegen om hier te verblijven. De connectie met B & B d’Ouwe Grutter te Wagenberg is uitzonderlijk. Een klein wereldje.
Groetjes, Peter

25-7-18
Het was geweldig! Echt een fijne B & B. Zeker voor herhaling vatbaar!
Bedankt, Tineke en Renate

19-7-18
Dames, heel erg bedankt voor alles en wat een voorrecht om in het huis van mijn voorouders te mogen overnachten! Lieve groet en tot ziens!
Marlies ter Stege

18-7-18
We kwamen naar de Vredenhof om het Pieterpad te gaan lopen. Wat hebben wij genoten van jullie gastvrijheid en wat is het mooi op de Vredenhof. Wij gaan zeker nog een keer terugkomen! Dank voor jullie goede zorgen. Wij hadden het hier top! Veel succes met deze mooie B & B. Extra dank voor jullie haal- en brengservice en jullie tips voor restaurants! Kortom een grote dikke pluim.
Groetjes van John en Carda, Dave en Tamara. De Westlanders.

16-7-18
Dank voor de gastvrijheid. Jullie B & B is een prima locatie voor happen (met vlinders en sterren), stappen (3de etappe!), aantrappen van de motor uit 1969 (met een veilig plekje).
Wim en Jantina

14-7-18
Een beetje uitgeteld kwamen we aan na een lange en warme Pieterpadwandeling. Maar we kwamen in een warm bad terecht, heerlijke kamers en een fantastisch ontbijt. Het was op en top genieten!
Rob en Lian Jacobs