Informatie

Informatie over onze accommodatie

 

Inchecken

Tussen 16.00 en 18.00 uur is het mogelijk om in te checken. Kunt u ons laten weten hoe laat u verwacht aan te komen bij Hoeve De Vredenhof? Wij zijn niet standaard aanwezig en hebben geen receptie.

Uitchecken

Op de dag van vertrek kunt u uitchecken tussen 8:30 en 11:00 uur. Aangepaste uitchecktijden zijn vanzelfsprekend in overleg mogelijk.

Betalen

Tijdens uw reservering heeft u een aanbetaling van 30% van het totaalbedrag gedaan. Wij verzoeken u het resterende bedrag bij aankomst te voldoen. U kunt bij ons betalen met uw bankpas, creditcard of contant.

Wandelaars en fietsers (gebruik geen navigatie)

Aan de voorkant van ons pand (De Millystraat 15), tegenover de snackbar, is de ingang van onze B&B. Bij de groene boerderij(baander)deuren vindt u een bel.

Parkeren (gebruik geen navigatie)

U kunt gratis achter de B&B parkeren. Vanuit het dorp rijdt u langs de B&B, u neemt de eerste weg rechts, na 100 meter gaat u weer rechtsaf (doodlopende weg). Dit is een kronkelweggetje en rijdt u tot u rechts (niet links het bos in) op een braakliggend terrein komt, daar gaat u rechtsaf en aan het einde weer rechts. Hier kunt u uw auto parkeren. Daar ziet u een tuindeur, die geeft toegang tot de tuin van de B&B. In de ontbijtzaal zit een bel. Als u belt, komen we u inchecken.

Ontbijttijden

Het ontbijt is tussen 8.30 en 10.00 uur.

Rust en ontspanning

Wij zijn een accommodatie voor rust en ontspanning en verzoeken u vriendelijk rekening te houden met de andere gasten. Wij hanteren als huisregel dat het vanaf 22:30 uur rustig is op de kamers, in de algemene ruimtes en in de tuin.

Rookvrij

Alle binnenruimtes en de tuin van onze accommodatie zijn rookvrij.

Kinderen

Onze accommodatie is niet geschikt voor kinderen jonger dan 6 jaar.

Huisdieren

Het meenemen van uw huisdier(en) is bij ons niet toegestaan.

Fietsverhuur

Wij beschikken zelf over 4 fietsen met versnellingen. De kosten voor het huren van een fiets bedragen €8,50 per fiets per dag. Indien u hiervan gebruik wenst te maken, neemt u dan alstublieft vooraf contact met ons op, dan kunnen we de beschikbaarheid controleren en uw reservering noteren.

Annuleren

Voor het annuleren van uw reservering gelden de regels van Koninklijke Horeca Nederland, die u hier kunt vinden. Wij verzoeken u via email contact met ons op te nemen als u uw reservering wilt annuleren.

Wandelen Pieterpad

Het Pieterpad is de bekendste lange-afstand-wandelroute van Nederland. De route voert van Pieterburen aan de Groningse Waddenkust naar de Sint-Pietersberg bij Maastricht en heeft een lengte van 492 kilometer, onderverdeeld in 26 etappes. De route voert door de meest uiteenlopende landschappen en wordt onderhouden door het Nivon. Het Pieterpad is in het veld gemarkeerd met de internationaal bekende wit-rode merktekens van langeafstandswandelpaden (LAW).

Bron: de Volkskrant (2023)

Routes Pieterpad vanuit onze accommodatie

Vanuit Bed & Breakfast Hotel Hoeve de Vredenhof kunt u vijf etappes van het Pieterpad wandelen.

Etappe 1: Pieterburen – Winsum
Goede OV-verbinding, dus u rijdt zelf met de auto naar Pieterburen; wandelen naar Winsum en dan met OV (bus) weer terug naar uw auto in Pieterburen.

Etappe 2: Winsum – Groningen
Goede OV-verbinding, dus u rijdt zelf met auto naar Winsum; wandelen naar Groningen en dan met OV (trein) weer terug naar uw auto in Winsum.

Etappe 3: Groningen – Zuidlaren
Goede OV-verbinding, dus u kunt met OV (bus) van Zuidlaren (bushalte op 150 meter afstand) naar Groningen en dan terugwandelen naar Zuidlaren.

Etappe 4: Zuidlaren – Rolde
Op maandag tot en met zaterdag is er een goede OV-verbinding tussen Zuidlaren en Rolde, voor meer informatie zie www.9292.nl. Gebruik Bushalte Brink Zuidlaren en Bushalte Grote Brink Rolde als vertrek- en aankomstpunt. Daarnaast kunt u ook kijken voor het vooraf boeken van de Hubtaxi. Voor meer informatie bezoek de website van Hubtaxi.

Etappe 5: Rolde – Schoonloo
Goede OV-verbinding, dus u rijdt zelf met de auto naar Rolde; wandelen naar Schoonloo en dan met OV (bus) weer terug naar uw auto in Rolde.